İğneada’da caz maz: Müzik ve doğanın iyileştirici gücü

Güzel müzik ve doğanın iyileştirici gücünü birleştiren bir deneyim sunan ‘İğneada: Caz Maz’ müzikseverlerle buluşuyor.

  • ü
  • 23 Şubat 2024
  • ü
  • Kültür

Gezici bir müzik festivali olan Caz Maz bu yıl gerçekleşecek olan beşinci edisyonunda “göklerden göklere” temasıyla İğneada’ya uğruyor. Doğanın güzelliklerini ve müziği, iyileştiren yan etinlikliklerle, bir araya getiren festival, katılımcıları Longosphere’de üç gün sürecek bir programla buluşturacak.

Pek çok başarılı müzisyeni ağırlayacak olan festivalde; solo projesi ile dünyada birçok projede yer alan besteci ve gitarist Mert Pekduraner, Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenlerinden Kubilay Kan Quartet, elektro-akustik proje Sonic Alchemy, geçtiğimiz yıl yayımladığı Bir Başına albümü ile beğeni toplayan vibrafoncu Can Tutuğ performansları ile yer alacak. Onur Diner, Dada ve DJ BEY ise katılımcılara DJ performansları ile farklı bir müzik deneyimi sunacak.

 

Müziğin yanı sıra farklı etkinlikleri de katılımcılarla buluşturacak olan festival, Derin Burnaz ile aktif bir meditasyon olan Osho chakra breathing, Doruk Aysan ile hatha ve restoratif yoga seansları, besteci ve şarkıcı Nilüfer Ormanlı ile sound healing, koreograf ve eğitmen kimliğiyle de öne çıkan Şaziye Özlem Turan ile baksı dansı atölyesi ve Saye Özçelik ile nihale atölyesi gibi eğitimlerin de yer aldığı bir takvim sunuyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Doğa ile müziğin iyileştirici gücünü buluşturan İğneada: Caz Maz festivali 8 – 10 Mart’ta Longosphere’de gerçekleşecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com