Harbiye açıkhava konserleri başlıyor

BKM organizasyonu ile ‘DenizBank Açıkhava Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleşecek Harbiye konserleri kapsamında Grammy ödüllü Seal, 12 Ekim’de Türk dinleyicisi ile buluşacak.

  • ü
  • 09 Temmuz 2024
  • ü
  • Kültür

BKM, ‘DenizBank Açıkhava Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleşecek konserlerle bu yıl 7-10 Ağustos tarihleri arasında ve 12 Ekim’de müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

7 Ağustos’ta Türk Pop müziğinin en güçlü kadın seslerinden Aşkın Nur Yengi, Pera Filarmoni Orkestrası eşliğinde “Aşkın Nur Yengi Senfonik” konseri ile açılışı yapacak.

8-9 Ağustos’ta iki gün üst üste; gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan mizahın yıldız ismi Ata Demirer kış sezonu boyunca kapalı gişe sergilenen “Ata Demirer Gazinosu” ile sahneye çıkacak.

SEAL 12 EKİM’DE HARBİYE’DE

Yaz etkinliğinin son konserinde ise “Antidepresan” ve “Ateşe Düştüm” gibi hitleriyle gönüllerde taht kuran Mert Demir 10 Ağustos’ta hayranlarıyla buluşacak.

Yaşayan en büyük pop yıldızlarından biri olarak kabul edilen Grammy ödüllü Seal, 12 Ekim’de Harbiye’de Türk dinleyicisi ile buluşacak.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek tüm konserlerin biletleri satışa çıktı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com