Gezgin Salon Festivali’nden ilk isimler

İKSV, "+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali"nin 2024 edisyonda sahne alacak ilk isimleri açıkladı.

  • ü
  • 13 Şubat 2024
  • ü
  • Kültür

Parcels

İKSV’nin performans mekânı Salon İKSV tarafından düzenlenen +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali bu yıl 29-30 Haziran tarihleri arasında Bonus Parkorman’da gerçekleşecek. Festivalde sahne alacak isimlerden bazıları açıklandı, diğer isimlerin ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

İKSV’nin “Uzun gündüzleri, serin akşamları, pırıl pırıl gökyüzü ve +1’li sohbetleriyle yaz aylarını İstanbul’da karşılamak, yaz tatillerine müzik dolu bir başlangıç yapmak için bu yıl da İstanbul’un küçük cenneti Bonus Parkorman’dayız.” sözleriyle duyurduğu festivalde, Stavroz, Parcels ve La Femme müzikseverlerle buluşacak.

Stavroz

Sergiledikleri performansla ve müzikleriyle sahneye, mekâna, seyirciye özel, tekrarı olmayan deneyimler sunmalarıyla bilinen grup, The Ginning, The Finishing gibi şarkılarıyla tanınıyor. Elektronikayı etnik ve akustik ögelerle birleştirerek cazla buluşturan Stavroz, Coachella (ABD), Fusion Festival (DE), Pukkelpop (BE) festivallerinden sonra 29 Haziran Cumartesi günü +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nde sahne alacak.

 

Parcels

İlk albümlerini 2018 yılında çıkaran grup NME dergisinde “arsız, zamansız ve şeytani bir şekilde akılda kalıcı” sözleriyle yer aldı. Los Angeles’taki Hollywood Bowl ve New York Central Park’taki SummerStage de dahil olmak üzere pek çok yerde kapalı gişe çalan grup 30 Haziran Pazar günü Bonus Parkorman’da sahne alacak.

La Femme

İlk albümleri Psycho Tropical Berlin ile Victoires de la Musique’de Altın Plak ve Yılın Albüm Keşfi ödülllerini alan grubu The Guardian’dan Michael Hann “saykedelya, surf rock, elektronika, krautrock ve daha fazlasını barındıran bir gardıroptan kıyafetler deniyor ve hepsinin içinde harika görünüyorlar.” sözleriyle tanımlıyor. Geçtiğimiz yıl da Gezgin Salon Festivali’nde sahne almış olan La Femme, bu yıl 30 Haziran Pazar günü festivalde yer alacak.

Lale Kart üyeleri için bugün (13 Şubat Salı) başlayan biletlerin genel satışları 14 Şubat Çarşamba saat 10.30’da Passo’da başlıyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com