“Exodus” dijital platforma çıkıyor

Ülkelerindeki baskılardan kurtulmak isteyen farklı toplum kesimlerinden insanların birlikte çıktığı kaçış yolculuğunu anlatan Exodus, Londra'da gösterildi.

  • ü
  • 21 Nisan 2024
  • ü
  • Kültür

Güncel örnekler üzerinden dünyadaki mültecilik sorununu beyaz perdeye aktaran Kıbrıslı yönetmen Serkan Nihat’ın Exodus filmi, Berlin’den sonra Londra’da gösterildi. Ülkelerindeki baskılardan kurtulmak isteyen farklı toplum kesimlerinden insanların birlikte çıktığı kaçış yolculuğunu konu alan Exodus,  Londra’daki Bağımsız Film Festivali’nde en iyi film kategorisine aday gösterildi. Yapım, 7 aday arasından festivalin açılış filmi olarak tercih edildi.

Bold’dan Necdet Çelik’in aktardığına göre, başkentin tanınmış sinemalarından Genesis Sinema’daki gösterim sonrası filmin yapımcıları, yönetmeni ve oyuncu kadrosu seyircilerle buluştu.

EXODUS DİJİTAL PLATFORMA GELİYOR

Filmin yapımcılarından Ender Zirekoğlu, Exodus‘un ünlü bir dijital platformda yayınlanacağını söyledi. Zirekoğlu; “Birkaç ay içinde çok tanınmış bir dijital platformda eserimizin yayınlanması için anlaşma yapıldı. Bizim için şimdilik en büyük sonuç bu.” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ELEŞTİRMENLER NE DEDİ?

Öte yandan, Londra Bağımsız Film Festivali için Exodus’u yorumlayan eleştirmen John Higgins, sosyal drama olarak nitelediği filmde iç içe geçmiş hikâyelerin duygusal açıdan kapsayıcı özelliğine vurgu yaptı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com