Charlotte Cardin, 99 Nights Tour ile Türkiye’ye geliyor

Charlotte Cardin, “99 Nights” turnesi kapsamında gerçekleştireceği konserlerle Türkiyeli müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

  • ü
  • 01 Ağustos 2024
  • ü
  • Kültür

Fotoğraf: Instagram

Kanadalı genç müzisyen Charlotte Cardin, “99 Nights Tour” kapsamında gerçekleştireceği konserlerle Türkiyeli müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Soul-pop, indie electronica, R&B, caz gibi birden fazla müzik türünden ilham alan tarzı ve dokunaklı sesiyle son yılların uluslararası müzik sahnesinde öne çıkan isimlerinden biri olan sanatçı 21 Kasım Perşembe akşamı Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Charm Music Türkiye organizasyonuyla Türkiye’ye gelecek olan Cardin, 22 Kasım Cuma akşamı ise Jolly Joker Ankara’da ilk kez Ankaralı seyircilerin karşısına çıkacak.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Montréal doğumlu sanatçı, ilk albümü “Phoenix” ile büyük övgü toplamış, 2022 JUNO Ödülleri’nde Yılın Albümü ve Yılın Pop Albümü gibi ödülleri kazanmıştı. Şimdi, çeşitli yaratıcı dünyalardan ve kişisel bölümlerden sembolik bir yolculuk olan ve dört JUNO Ödülü ile taçlandırdığı yeni albümü “99 Nights” ile daha çok adından söz ettiriyor.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com