Cem Yılmaz’dan ‘GORA’ hayranlarına müjde: Serinin dördüncü filmi geliyor

Cem Yılmaz, çok sevilen G.O.R.A filminin dördüncüsünün de yolda olduğunu duyurdu. Yeni film Netflix'te seyirci karşısına çıkacak.

  • ü
  • 20 Mayıs 2024
  • ü
  • Kültür

Yerli komedi filmlerinin efsanesi G.O.R.A için sevindirici haber Cem Yılmaz’dan geldi. Bugün Twitter (X) hesabında duyuruyu paylaşan Cem Yılmaz, Gora 4 Gora çekimlerinin başladığını duyurdu.

2004 yılında vizyona giren G.O.R.A Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Ozan Güven, Özkan Uğur, Özge Özberk, Rasim Öztekin ve Erdal Tosun gibi efsane oyunculardan oluşan kadrosu ile büyük bir izlenme oranına ulaşmıştı.

Aradan 20 yıl geçmesine rağmen hala replikleri kullanılan bazı sahneleri sosyal medyada sık sık gündem olan G.O.R.A için, Cem Yılmaz’dan açıklama geldi. Yılmaz, yeni Gora filminin afişini paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, “Üzgünüm,daha fazla bekleyemem ???? @netflixturkiye 20 yıl sonra gelen lezzet!” diyerek müjdeli haberi hayranlarına duyurdu.

Afişte filmin efsaneleşen robotu ve Garavel Usta’nın yansıması dikkat çekti. ‘Gora 4 Gora’ için net tarih verilmese de çekimlerin başlandığı öğrenildi.

ÖZKAN UĞUR, RASİM ÖZTEKİN VE ERDAL TOSUN YOK…

G.O.R.A filmlerinin önemli oyuncularından Garavel Usta’yı canlandıran Özkan Uğur, Bob Marley Faruk’u canlandıran Rasim Öztekin ve Rendroy karakterini canlandıran Erdal Tosun, yaşama veda ettikleri için yeni, filmde yer alamayacaklar.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com