Can Ozan’dan yeni tekli “Bi’ Sen Varsın”

Simge Pınar ve Can Ozan’ın düeti Bi’ Sen Varsın dijital platformlarda yerini aldı.

  • ü
  • 10 Şubat 2024
  • ü
  • Kültür

Alternatif sahnenin başarılı ismi Simge Pınar ve son dönemde Ağlama Ben Ağlarım ile adından sıkça söz ettiren Can Ozan’ın düeti Bi’ Sen Varsın (Gönlümü Al Bu Gece) Universal Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sözü ve müziği Simge Pınar’a ait olan şarkının prodüksiyonunu ise Can Ozan ve Efe Demiral üstleniyor. 

Şarkı, ayrılma noktasına gelinmiş bir ilişkinin içinde kalmaya ve ilişkinin özünü hatırlamaya dair çabayı anlatırken dünyanın zorlukları içinde beraber kalabilmeyi ve bu uğurda yapıcı davranmanın gerekliliğini hatırlatıyor.

13 yaşında evlerinde bulunan “dandik bir klasik gitar”la müzikle uğraşmaya başlayan Can Ozan’ın müzik hayatı 2017’de Deniz Tekin’le çıkardığı Transatlantik şarkısıyla profesyonelliğe evriliyor. Dolunay albümü ise Ozan’ı dillere dolayan çalışması oluyor. Şarkıları Muhteşem İkili, Yargı gibi pek çok dizide de yer alan sanatçının Toprak Yağmura, Öyle Kolay Aşık Olmam, Sar Bu Şehri isimli çalışmaları en çok bilinen işleri arasında yer alıyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com