Berkun Oya’nın Kuvvetli Bir Alkış’ından ilk fragman geldi

Netflix yeni dizisi Kuvvetli Bir Alkış’ın ilk fragmanını yayımladı. Dizinin yönetmen koltuğunda Bir Başkadır ile Netflix Türkiye'ye damga vuran Berkun Oya var.

  • ü
  • 15 Şubat 2024
  • ü
  • Kültür

Yönetmenliğini, Bir Başkadır ve Cici gibi yapımlarla adından sıkça söz ettiren Berkun Oya’nın üstlendiği Kuvvetli Bir Alkış dizisinin ilk tanıtım videosu yayımlandı. 29 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak olan dizinin platformu Netflix, dizinin ilk fragmanını bugün öğle saatlerinde yaptığı paylaşımlarla izleyicilerin beğenisine sundu.

Dizinin tanıtımında Zeynep (Aslıhan Gürbüz) ve Mehmet (Fatih Artman) çiftine, çocukları Metin’in (Cihat Süvarioğlu) matematik öğretmeninin çocuğun dersteki durumundan yakındığını ve Metin’in şimdiki yaşamını gösteren kesitler yer alıyor.

Anne, baba ve “portakalda vitamin olduğu zamanlara özlem duyan” bir çocuktan oluşan bu çekirdek ailenin birbirleriyle ve toplumla olan çatışmalarına odaklanan dizinin fragmanında dikkat çeken bir diğer unsur ise müzik seçimi. Fragmanın sonunda yer alan İranlı Kürt müzisyen Shahram Nazeri’nin Shirin Shirin adlı parçası, dizi boyunca Nazeri gibi isimlerin izleyici ile buluşturulacağını düşündürtüyor.

Fragmanda yer alan, Berkun Oya imzalı diğer yapımlarda da dikkat çeken “çirkin İstanbul” arka planının varlığı Kuvvetli Bir Alkış‘ta da bu vurgunun devam edeceğini gösteriyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com