Beni Ay’a Uçur, vizyona giriyor

İlgi çekici hikâyesiyle öne çıkan "Fly Me To The Moon – Beni Ay’a Uçur" filminin yönetmeni Greg Berlanti. Filmin başrollerini ise Scarlett Johansson ve Channing Tatum paylaşıyor.

  • ü
  • 11 Temmuz 2024
  • ü
  • Kültür

Başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum‘un paylaştığı romantik komedi Fly Me To The Moon – Beni Ay’a Uçur, 12 Temmuz’da seyirciyle buluşuyor. İlgi çekici hikâyesiyle öne çıkan filmin yönetmeni Greg Berlanti. Filmin başrollerini ise Scarlett Johansson ve Channing Tatum paylaşıyor.

NASA’nın tarihi aya inişinin riskli zemininde geçen romantik komedide oyuncu kedilerin seçimi aşamasında işi şansa bırakmadıklarını aktaran filmin yönetmeni Berlanti, “Seçim aşamasında zıplama, koşma gibi belli şeylerde daha iyi olan kedileri belirledik. Her şeyi çok fazla çekim yapamayacağımızı bildiğimiz bir şekilde sahneledik. Bu filmin en büyük sürprizlerinden biri kedi performanslarının ne kadar kolay ve harika olduğu” diyor.

Filmin aynı zamanda yapımcılığını da üstlenen Johansson da, “Kedi karakterinin filme klasik romantik komedilere çok benzeyen neredeyse büyülü-gerçekçi bir nitelik kazandırdığını” söylüyor.

Türkiye’deki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Fly Me To The Moon- Beni Ay’a Uçur”, yarın (12 Temmuz) vizyonda olacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com