Aslan ve kuşun son karşılaşması

Netflix sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Kuş Uçuşu’nun final sezonunu duyurdu.

  • ü
  • 15 Mart 2024
  • ü
  • Kültür

Deneyimli ve idealist bir haberci ile “biri olma” heveslisi hırslı bir gencin çatışmasına odaklanan Kuş Uçuşu’nun final sezonu duyuruldu. Ay Yapım tarafından Netflix için yapılan dizinin 3. sezonunun yayın tarihini 11 Nisan olarak açıkladı.

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu’nun, senaristliğini ise Meriç Acemi’nin üstlendiği dizinin ilk bölümü 3 Haziran 2022’de yayımlandı. Yayımlandığı günden beri ilgi odağı olan dizi başrolleri Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve İrem Sak’ın varlığı ile de dikkat çekiyor.

Medya sektörüne kendi yöntemleriyle girip zirveye yerleşmek isteyen Aslı Tuna (Miray Daner) ve deneyimli haberci Lale Kıran’ın (Birce Akalay) karşılaşmasını konu edinen dizi, kuşaklar arasındaki farkı ortaya koyuyor. Dizide bakış açıları, yaklaşımları ve hedefe giden yolda yürüme biçimleri ile oldukça farklı olan Z kuşağı, zirveye çok çalışmak yerine “kuş uçuşu” gitmeye çalışıyor.

Zirveye ulaşmanın başkalarını yerinden etmeye yol açtığı Kuş Uçuşu, kuşaklar ve anlayışlar arasındaki fark üzerinden iş hayatına ve haberciliğe dair birçok etik mevzuyu da sorgulatıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Aşk, dostluk, fedakarlık, ihanet gibi pek çok kavramı da tartışmaya açan Kuş Uçuşu’nun final sezonu olan 3. sezonu 11 Nisan’da Netflix kataloğunda yerini alacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com