“Adalar’da Caz” 27 Haziran’da başlıyor

İBB Kültür tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek “Adalar’da Caz”, 27 Haziran'da başlayacak. Dört gün sürecek festivalin programı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

  • ü
  • 08 Haziran 2024
  • ü
  • Kültür

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek “Adalar’da Caz” 27-30 Haziran tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak.

Festival dört gün boyunca Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’nın yanı sıra Kadıköy, Kabataş ve Bostancı’daki Adalar vapur iskelelerinde birbirinden özel caz müzisyenleri ağırlayacak.

Konserler Büyükada Taş Mektep ve Atatürk Meydanı, Heybeliada Pazar Yeri, Burgazada Eski İskele Meydanı ve Kınalıada İskele Meydanı’nın yanı sıra Kadıköy, Kabataş ve Bostancı’da bulunan Adalar vapur iskelelerinde olacak.

Hem Adalıların hem de ziyaretçilerin yazın keyfini caz müzikle çıkaracağı festivalde ayrıca söyleşiler ve atölye çalışmaları da gerçekleşecek.

İstanbullulara dört gün boyunca cazın tüm renklerini yaşatacak olan “Adalar’da Caz”ın detaylı programı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

“Her yerde, herkes için sanat” mottosuyla yola çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Adalar’da Caz” hakkında detaylı bilgiye kultursanat.istanbul adresinden ulaşılabilir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com