Yasa geçti, vahşet uyandı: Yavru kedileri sopayla vura vura öldürdü

Sahipsiz hayvanların öldürülmesini de içeren yasanın çıkmasının ardından köpeklere yönelik vahşet haberlerine şimdi de kedilere yönelik vahşet haberi de ekledi. Manisa'da Muzaffer Şen isimli kişi, üç yavru kediyi başlarına vura vıra öldürdü.

  • ü
  • 12 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Başıboş sokak hayvanlarını öldürülmesini de içeren yasa tasarısının Meclis’ten geçerek yürürlüğe girmesinin ardından köpeklere ilişkin gelen vahşet haberlerine, şimdi de kedilere yönelik vahşet haberleri de eklenmeye başladı. Manisa’dan gelen görüntüler infial yarattı. Bahçesindeki yavru kedileri sopayla vurarak vahşice öldüren Muzaffer Şen, gözaltına alındı.

Olay, Salihli’nin Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Muzaffer Şen (55) evinin arka bahçesinde balkonun alt kısmında bulunan yavru kedileri fırça sapı ile vurarak vahşice öldürdü.

Yaşanan vahşeti cep telefonları ile kayıt altına alan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Görüntüleri izleyen polis ekipleri, eve gelip yavru kedileri vahşice öldüren şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Şen’in emniyetteki işlemlerin ardından Salihli Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com