Yandaş yazar Roblox yasağını az buldu: Gerekirse benzeri tüm oyunlar yasaklanmalı

Roblox oyununun yasaklanmasını "adaletin tecellisi" olarak yorumlayan yandaş Yeni Şafak gazetesinin yazarı İsmail Kılıçarslan, "Gerekirse benzeri bütün oyunları yasaklamak için hukuk işlemeye devam etmelidir" dedi.

  • ü
  • 10 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, erişime engellenen oyun platformu Roblox’un yeniden açılmasını istemenin özgürlükçülük değil de “mezhebi genişlik” olduğunu savundu.

Kılıçarslan, yasakla çocukların ‘korunduğunu’ savunarak, “Ne ahlak satıyorum ne ahlakçılık yapıyorum. Sadece reşit olmayan, korunması şart olan, her ne sebeple olursa olsun istismar edilmesinin önüne geçilmesi gereken çocuklarımızdan yana tavır alıyorum. ‘Evlat nöbeti’ diyebileceğimiz bir nöbete davet ediyorum herkesi” diye yazdı.

Roblox’u yasaklamakla adaletin tecelli ettiğini kaydeden Kılıçarslan, “‘Roblox’u kapatamazsınız, özgürlük düşmanları sizi’ diye ses yükselten insanların çocukları da dahil olmak üzere tüm çocuklarımızı o lanetli kuyudan kurtarmıştır. Gerekirse benzeri bütün oyunları yasaklamak için hukuk işlemeye devam etmelidir” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com