Uraz Kaygılaroğlu’ndan gündem olan pozları için yeni açıklama: Oyunculuğu bırakmaya hazırım

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in katledilmesi sonrası geçmişte sergi için verdiği pozlar yeniden gündeme geldi. Özür dileyen ünlü oyuncu, "Benim oyunculuğu bırakmamla bunlar çözülecekse bırakmaya razıyım" dedi.

  • ü
  • 08 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul Fatih’te 19 yaşındaki Semih Çelik’in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i vahşice katletmesi sonrası tepkiler yükselmeye devam ediyor.

Türkiye’yi sarsan bu olay sonrası kadınlar birçok ilde sokaklara dökülürken ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun daha önce bir sergi için verdiği pozlar tekrar gündeme geldi.

Kaygılaroğlu, elinde kasap bıçağı, kadın kafası ve kanlar içerisinde verdiği pozlardan dolayı özür diledi.

Nevşin Mengü’nün YouTube yayınına katılan Kaygılaroğlu, “Semih Çelik adlı caninin işlediği cinayetin öznelerinden biri gibi gösterilmek, beni gerçekten üzüyor. Eğer benim oyunculuğu bırakmamla bunlar çözülecekse bırakmaya razıyım” diye konuştu.

‘AMACIM SANAT ÇALIŞMASINA DESTEK VERMEKTİ’

Ünlü oyuncu iki gün önce de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda fotoğrafları bir arkadaşının sanat çalışmasına destek vermek için çektiğini belirtmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com