‘Ülkücü camia’da Emre Yüksel hayal kırıklığı: Tahliye için 50 kişilik karşılama ekibi kurmuşlar

Ülkücü camianın, Sinan Ateş cinayeti davasında 18 yıl hapse mahkum edilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel'in tahliye olacağı beklentisi içinde oldukları ortaya çıktı. Duruşma öncesi 50 kişilik bir karşılama ekibi bile hazır edilmiş. Ancak ceza verilmesi ile 'camia' hayal kırıklığına uğramış.

  • ü
  • 04 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Sinan Ateş cinayeti davasında 18 yıl hapse mahkum edilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel için, tahliye olacağı beklentisiyle hazırlık yapıldığı; 50 kişilik bir karşılam grubunun hazır edildiği öne sürüldü.

Gazete Pencere’den Caner Taşpınar’ın haberine göre; ülkücü camiada, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş olan Emre Yüksel’in tahliyesi yönünde bir beklenti vardı.

Edinilen bilgilere göre, Emre Yüksel’in ailesiyle karar öncesinde görüşme yapıldı ve tahliyesinin beklendiği iletildi. İddiaya göre, Yüksel’in tahliyesi sonrası karşılama için de ülkü ocaklarından yaklaşık 50 kişilik bir grup hazır edilmişti.

Emre Yüksel, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın özel kalem müdürü olarak görev yapması nedeniyle öne çıkan bir isimdi. Emre Yüksel’in avukatlığını Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın danışmanı Abdurrahman Taşçı’nın yaptığı ortaya çıkmıştı.

Avukat Abdurrahman Taşçı, Emre Yüksel’in ailesiyle görüşmüştü. Buluşmaya dair fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Taşçı şunları yazmıştı: “Kırılır da bir gün bütün dişliler, Döner şanlı şanlı çarkımız bizim… Emre Yüksel başkanımın babası Şükrü amcamız, Vedat ağabeyimiz, Ülkü Ocakları Mersin eski il başkanımız Gökhan Demir, Türkmen Dağı gazimiz iki cihan kardeşim Necip Temir ile.”

SOSYAL MEDYADA ÖRGÜTLÜ EMRE YÜKSEL MESAJLARI

MHP’li Emre Yüksel’e verilen cezaya tepkiler sosyal medyada da öne çıktı.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Yüksel, kararın ardından Emre Yüksel’le fotoğrafını paylaşarak “Bu hâkimler veremez, hükmünü bu celsenin..!” diye yazdı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı da il ve ilçe başkanlıklarına talimat vererek “Bu hâkimler veremez, hükmünü bu celsenin..!” mesajıyla sosyal medyada Emre Yüksel’e sahip çıkılmasını istedi.

Ülkücü hesaplardan paylaşılan mesajlarda da Emre Yüksel’in tahliye edilmesi gerektiği savunuldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com