Uğur Dündar’dan ‘belge açıklayacağım’ diyen Sezgin Baran Korkmaz’a: Açıklasın da belgeleri ona yedireyim

Sezgin Baran Korkmaz, “çarpıcı belgeler açıklayacağım” dedi, Uğur Dündar’dan meydan okuma geldi: "10 gün beklemesin, hemen açıklasın da o belgeleri ona yedireyim."

  • ü
  • 04 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

AKP döneminde hızla büyüyen ve Sedat Peker’in videosu ile gündeme gelen iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunduğu ABD’de tahliye edilmesinin ardından ilk kez konuştu. Gazeteci Uğur Dündar’la ilgili ‘belge açıklayacağını’ söyleyen Korkmaz’a Dündar’dan yanıt geldi. Korkmaz, “Muhalefet hakkında konuşursam ortada muhalefet kalmaz. 10 gün sonra konuşacağım. Elimde çok önemli belgeler var” dedi.

CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu ve gazeteci Uğur Dündar hakkında iddialarda bulunan Kokmaz, “Benim itiraf edeceğim konular iktidarı güçlendirir. Ben muhalefet hakkında konuşursam ortada muhalefet kalmaz. Annem 3 kişiye beddua etti; Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu ve Uğur Dündar. Uğur Dündar ile ilgili çok çarpıcı belgeler açıklayacağım. Özellikle kendi TV kanalında onunla bire bir yayın yapmak istiyorum. Yapacağım da. Belgeli konuşacağım. Elimde çok önemli belgeler var” dedi.

UĞUR DÜNDAR MEYDAN OKUDU

Uğur Dündar ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Korkmaz’ın açıklamalarına sert çıkarak şu ifadeleri kullandı: “Sezgin Baran Korkmaz 10 gün sonra benimle ilgili şok belgeler açıklayacakmış. 10 gün beklemesin hemen açıklasın da o belgeleri (!) ona yedireyim. Hodri meydan.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com