Üç bakan Narin’in köyüne gidiyor

Üç bakan Diyarbakır’da kaybolan ve 19 günün ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın köyüne gidiyor.

  • ü
  • 11 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır’da kaybolan ve 19 günün ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın köyüne gidiyor.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuvalın içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesi hakkındaki soruşturma sürerken üç bakanın olayın yaşandığı Tavşantepe Köyü’ne gideceği belirtildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Narin’in öldürüldüğü Tavşantepe Köyü’ne gidecek.

OLAYDAN ETKİLENEN ÇOCUKLARA UZMAN DESTEĞİ

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakanlık olarak olaydan etkilenen çocuklar için psikososyal destek hizmeti sağladıklarını ifade etmişti. Diğer taraftan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde aile üyelerinin de bulunduğu 22 şüpheli şahıs, jandarmada süren işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİ

Adalet Bakanı Tunç, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği açıklamada, “Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan kim varsa adalet önüne çıkarılacak ve hak ettikleri cezaya çarptırılacaktır” ifadesini kullanarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın titizlikle devam ettiğini bildirmişti.

YERLİKAYA EDİTLİ VİDEO PAYLAŞMADI

Başka operasyonlarda olduğu gibi editli video paylaşmayan İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği, Narin’in cansız bedenine ulaşıldığını kamuoyuyla paylaştığı açıklamasında ise aileye baş sağlığı dilemedi. Konuya ilişkin kendisine yöneltilen soruya ise, “Oldukça açık yani, daha fazla bir şey demeye gerek yok. Yani herkesin okuduğu zaman, anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı? İnşallah bir daha insanlığımızdan utanacağımız tablo ile karşı karşıya gelmeyiz.” ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com