TUSAŞ’a saldırı: Evlilik yıldönümü çiçeğini almak isterken hayatını kaybetti

TUSAŞ'ta çalışan makine başmühendisi Zahide Güçlü, eşinin gönderdiği evlilik yıl dönümü çiçeğini almak isterken hayatını kaybetti.

  • ü
  • 23 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi’ne düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybeden makine başmühendisi Zahide Güçlü’nün, eşinin gönderdiği evlilik yıl dönümü çiçeğini almak için nizamiyeye indiği sırada yaralandığı öğrenildi. Güçlü, Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

T24’ün haberine göre iki çocuk annesi olan Güçlü’nün evlilik yıl dönümleri nedeniyle eşinin gönderdiği çiçeği almak isterken nizamiyede yaralandığı öğrenildi.

TUSAŞ’a yönelik saldırıda 5 vatandaş şehit oldu.

TUSAŞ Makine Mühendisi Güçlü ile TUSAŞ kalite kontrolcü Cengiz Coşkun, Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

İki çocuk annesi olan Güçlü’nün evlilik yıl dönümleri nedeniyle eşinin gönderdiği çiçeği almak isterken nizamiyede yaralandı, Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz ve güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan ise TUSAŞ revirinde hayatını kaybetti. Taksi şoförü Murat Arslan ise olay yerinde taksinin bagajında ölü bulundu.

Saldırıda, biri başkomiser, biri komiser olmak üzere toplam 5 polis yaralandı. Yaralananlar arasında TUSAŞ’ın teknik ressamı da bulunuyor. Saldırıda yaralananlar Yenimahalle Eğitim Araştırma, Etlik ve Bilkent Şehir Hastanesi, İbni Sina Hastanesi, Hacettepe ve Gazi Üniversiteleri ile Kahramankazan Şehir Hastanelerinde tedavi altına alındı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com