TUSAŞ saldırısında öldürülen Murat Arslan’ın cenazesi toprağa verildi

TUSAŞ'taki saldırıda öldürülen taksi şoförü Murat Arslan’ın cenazesi törenle defnedildi. 3 çocuk babası Arslan'ın cenazesine Özgür Özel ve AKP'li bakanlar ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldı.

  • ü
  • 24 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’ne (TUSAŞ) düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden taksi şoförü Murat Arslan için cenaze töreni düzenlendi.

Arslan’ın cenazesi, Kazan Devlet Hastanesi morgundan alınarak, taksici arkadaşlarının da katıldığı bir konvoyla evine götürüldü.

Cenaze evinin önünde okunan duaların ardından, Murat Arslan’ın cenazesi, Merkez Ulu Cami’ne getirildi. Taziyeleri kabul eden aile üyeleri arasında Arslan’ın eşi, babası ve annesi de hazır bulundu.

Öğle vakti kılınan cenaze namazına, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya katıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, cenaze namazından önce yaptığı konuşmada, milletin birlik ve beraberliği vurgulayarak, “Devletimize, vatanımıza düşmanlık edenler bilsinler ki Allah onların tuzaklarını bozar” dedi.

Cenaze namazı esnasında fenalaşan şehidin eşi Gülay Arslan’a sağlık ekipleri müdahale etti. Murat Arslan’ın 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com