Turgut Altınok’un ‘kargir ev’ dediği yapı lüks villa çıktı

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok'un 'kargir ev' olarak belirttiği yapının 'lüks villa' olduğu belirlendi.

  • ü
  • 18 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, ‘kargir ev’ olarak belirttiği evin lüks villa olduğu ortaya çıktı.

Altınok’un arsalarının yüzölçümünün büyüklüğü sosyal medyada gündem olduktan sonra Elmar Tower’de 67 dairesinin olduğu ortaya çıkmıştı. Dairelerin en ucuzunun fiyatının 3 milyon 250 bin TL olduğu satış ilanlarıyla belirlenmişti.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un mal varlığı ile ilgili tartışmalar sürüyor. en ucuz daire fiyatının 3 milyon 250 bin lira olduğu Elmar Tower’da 67 adet 1+1 dairesi olması dikkati çeken Altınok’un Keçiören’deki “Kargir ev” diye tanımladığı konutu da lüks villa çıktı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Rakibi Mansur Yavaş’ın mal varlığını açıklamasının ardından kendisine yapılan çağrılar karşısında yaptığı “’Mülk bizim değil Allah’ın’ açıklaması gündem olmuştu.

“Kagir’’ tuğla ya da taştan yapılma ev anlamına geliyor. Sosyal medyada bu villa ve Altınok için de “Adam can sıkıntısına aday olmuş. İstese kendi topraklarında bile yerel seçim yapabilir, ‘Ev Altınok’un değil ki Allah’ın. Altınok sadece kiracı”, “Mülk Allah’ın, tapu Altınok’un” gibi yorumlar yapıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com