Turgut Altınok, adaylığını Erdoğan’ı beklemeden duyurdu

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bugün yaptığı konuşmada, "100 yılda aldığı ve alamadığı hizmetlerden fazlasını Ankara’mız 5 yılda alacak Allah nasip ederse" dedi.

  • ü
  • 06 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

31 Mart’taki yerel seçimlerde AKP’nin büyükşehir adayları yavaş yavaş netleşirken Ankara için adı en çok geçen isim olan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, dikkat çekici bir konuma yaptı. Altınok, konuşmasında Ankara’nın önümüzdeki 5 yılda ‘istediği hizmetleri alacağını’ söyledi.

Turgut Altınok, bugün ilçesindeki Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu Parkı’nın açılışını yaptı. Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirerek belediyenin, Keçiören’de bir çalışma yapmadığını savundu. Altınok, 2019’dan beri ‘Ankara’nın hizmette en yavaş 5 yılı’ yaşadığını öne sürdü.

Ardından da Ankara’da aday olduğunu ima eden Altınok şu ifadeleri kullandı:

“Seçimler yaklaşıyor… Çalışacağız… Allah nasip ederse bu adam buraya 5 yıl hizmet etti. Altınok’a da bir oy verelim desinler dimi? 20 yıl bu adam bize hizmet etti, hizmetkarlığımız yaptı biz de bu adama oy verelim desinler. Anlaştık mı? Ankara’da hizmetler ok gibi gidecek. 100 yılda aldığı ve alamadığı hizmetlerden fazlasını Ankara’mız 5 yılda alacak Allah nasip ederse.”

ANKARA ADAYI 15 OCAK’TA AÇIKLANACAK 

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday göstereceği isim 7 Ocak’ta belli olacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak’ta başkentte açıklanacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com