Tuğba Ekinci’ye ‘sokak hayvanları’ soruşturması

Savcılık, Yılın Starları 2024 Ödül Töreni'nde sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı konuşma nedeniyle Tuğba Ekinci hakkında soruşturma başlattı. Ekinci, “Türk toplumu çok güzel cevap verdi, 'katliam yasak' dedi. Bu kadar basit. Bu nasıl secdeye eğilmek, bu nasıl amin demek?" demişti.

  • ü
  • 29 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Yılın Starları 2024 Ödül Töreni’nde sahne alan şarkıcı Tuğba Ekinci, konuşmasında sokak hayvanları hakkında meclise sunulan yasayı gündeme getirdi.

‘BU NASIL SECDEYE EĞİLMEK?’

Ekinci, “Hiçbirine katılmıyoruz bu hayvanlarla ilgili konuların. Türk Milleti, Müslümanlık bunu kabul edemez. Hangi fırlamanın aklından çıktı bu ben bilmiyorum. Bunu ben anlayamadım kimin yaptığını ama Türk toplumu çok güzel cevap verdi, ‘katliam yasak’ dedi. Bu kadar basit. Katliam matliam yok. Ne kadar ayıp ya, bazı şeyler dilimin ucuna geliyor söyleyemiyorum. Bizi beğenmediler, kıyafetlerimize kadar. ‘Müslümanlığa yakışmaz’ dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, bu nasıl amin demek, bu nasıl Allah, bu nasıl peygamber. Hayırdır?” diyerek tartışma yarattı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuğba Ekinci hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek’ suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com