Trabzonspor’un efsane başkanı Mehmet Ali Yılmaz: 30 puan fark yemişsin amacın ne?

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına yaşananlarla ilgili konuşan Mehmet Ali Yılmaz, "Trabzon'da neden böyle bir provakasyon için geliyorlar sahaya? Ne yapmaya çalışıyorlar? Fenerbahçe hiçbir şey yapmadı ki?" ifadelerini kullandı.

  • ü
  • 22 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin konuşan Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “30 puan fark yemişsin amacın ne” dedi.

Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor’u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonsporlu taraftarlar sahaya indi ve Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

‘BİZE HİÇ YAKIŞMADI’

Yaşanan olaylara ilişkin konuşan Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Bize hiç yakışmadı. Hazır şekilde sahaya gelmek bir organizasyondur. Bunu yapanlar cezasız kalmamalı. Trabzon’da neden böyle bir provakasyon için geliyorlar sahaya? Ne yapmaya çalışıyorlar? Fenerbahçe hiçbir şey yapmadı ki? İyi oynayan kazanır. Maçta hiçbir şey olmadı ki. Ali Koç hiç sesini çıkartmadı. 30 puan fark var zaten, amacın ne? Bunu böyle abartmanın alemi ne? Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize” ifadelerini kullandı.

‘FENERBAHÇE BAŞKANI HARİÇ, CUMHURBAŞKANINDAN İCAZET ALMALILAR’

Öte yandan Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik de TELE 1’e yaptığı konuşmada “Fenerbahçe başkanı hariç, GS, BJK, TS ve tüm kulüplerin başkanları Cumhurbaşkanından icazet almak zorundadırlar. Bunlar kendi arkadaşlarıyla, kendi yandaşlarıyla oluşturdukları pastanın etrafında birleşiyorlar” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com