TOGG’unu kaybeden vatandaş: Aldığımızdan beri binbir sorunla uğraştığımız yetmezmiş gibi….

TOGG marka aracının serviste kaybedildiği iddia eden Talha Keleş, "Aldığımızdan beri binbir sorunla boğuştuğumuz yetmezmiş gibi şimdi de bu rezillikle karşı karşıyayım"dedi.

  • ü
  • 15 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı TOGG marka aracının serviste kayıp olduğunu iddia eden Talha Keleş isimli vatanda sosyal medyada adeta ağzını açtı yumdu gözünü. Keleş, “Aldığımızdan beri binbir sorunla boğuştuğumuz yetmezmiş gibi şimdi de bu rezillikle karşı karşıyayım”dedi.

Keleş, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sosyal medya hesabından satın aldığı TOGG marka aracının fotoğrafını paylaşarak, “Seçimi kim kazanır diye tartışırken, muhalefetin bu yakışıklı hesaba katması lazım. En az artı yüzde 10’u var” ifadesini kullanmıştı.

Talha Keleş, TOGG marka aracının bakım için götürdüğü serviste kaybolduğunu iddia ederek, şu ifadeleri kullandı: “Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Keleş, “26 Temmuzda tamir için servisinize bıraktığım aracımı serviste kaybettiler. Günlerdir, defalarca aramama rağmen aracımı bulamıyorum. Neredeyse 3 haftadır aracıma hiç bir işlem yapılmıyor, bilgi de verilmiyor. Personeller geçiştirip bir şekilde telefonlarını kapatıyorlar. Aldığımızdan beri binbir sorunla boğuştuğumuz yetmezmiş gibi şimdi de bu rezillikle karşı karşıyayım. Buraya yazmamak için o kadar sabrettim ve yol aradım ki inanın koca bir şirkette görevini layıkı ile yapan bir insana denk gelemedim. En çok Türkiyem adına üzgünüm.”

Sosyal medya yüzlerce kişi tarafından beğenilen ve paylaşımı daha sonra silen Keleş, “TOGG’tan iletişime geçtiler. Süreçle ilgili bilgilendirdiler. Hatayı telafi etmek adına ellerinden gelen çabayı sarf edecekleri yönünde bilgilendirme yaptılar. Umarım başka bir aksaklık yaşanmaz” dedi.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com