Timur Cihantimur’un kaza sonrası ses kayıtları ortaya çıktı: ‘Adam ölüyor…. hayatım bitti’

Karıştıı kaza sonrası görüntülerde ses kayıtları ortaya çıkan Cihantimur, panik bir şekilde "Yolda çok kötü bir kaza yaptım. Birine vurdum.... hayatım bitti" diyor.

  • ü
  • 07 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Timur Cihantimur’un ve arkadaşlarının karıştığı kaza anından hemen sonra kaydedilen ses kayıtları ortaya çıktı. İstanbul’daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçan Timur Cihantimur’un kaza sonrası ses kaydı anne ve oğlunun iddialarını yalanlıyor.

‘ADAM ÖLÜYOR HEMEN GEL…’

Ekrana gelen kaza sonrası görüntülerde ses kayıtları ortaya çıkan Cihantimur, panik bir şekilde “Yolda çok kötü bir kaza yaptım. Birine vurdum. Lütfen gel. Adem abi Allah belamı versin hemen gel. Adam ölüyor hemen gel” dediği duyuldu. Kayıtlara göre ise 112’ye ilk çağrı lüks araçtan otomatik şekilde yapılmış.

Cihantimur, ses kayıtlarında ‘hayatım bitti.’ diyor.

O KONUŞMALAR DOSYAYA GİRDİ

Kazadan hemen sonra Timur Cihantimur’un telefon konuşmaları da dosyaya girdi. *v100 Muhabiri Sevgim Begüm Yavuz o kayıtlara ulaştı. Kazaya dair yeni görüntüler tv100’ün özel haberi Osman Kenan Çapoğlu İle Başlıklar programında ekrana geldi.

KAYITLAR ANNE EYLEM TOK’U YALANLIYOR

Gazeteci Emrulah Erdinç de ulaştığı kayıtlardan sonra yaptığı paylaşımda, “Oğuz Murat Aci’yi hayatta koparan kazadan hemen sonra 112 acil durum kayıtlarının kazayla ilgili kayıtları ortaya çıktı.” diyerek şu bilgileri paylaştı:

“Kaza sonrası Timur Cihantimur’un kullandığı araç otomatik olarak 112’yi arıyor ve ekipler hemen teyakkuza geçiyor ancak Timur Cihantimur ve arkadaşları hiçbir şekilde 112 görevlilerine yanıt vermiyor.

Timur Cihantimur’un, kazadan dolayı yargılanan şoförleriyle konuşması ve ona “Adem abi çabuk gelmen lazım çok kötü kaza yaptık” dediği duyuluyor.

Diğer taraftaysa arkadaşlarının Oğuz Murat Aci’ye seslendikleri ve onu bulmaya calıştıkları anlar da kayıtta net şekilde anlaşılıyor.

Belki de o aramalara zamanında cevap verilse, ambulans daha erken olay yerine gelecek ve Oğuz hala aramızda olacaktı.

Cihantimur ailesinin de kazanın vahametini anlamadıklarına dair söylediklerinin, annesi Eylem Tok’un “oğlum olaydan sonra kaçmadı, aksine olay yerine yardıma gelen insanlarla birlikte o da yardım etti ki ambulans ve ekipler de çağrılmıştı, Biz yurt dışına çıkarken bir mağdurun öldüğünü dahi bilmiyorduk”

NE OLMUŞTU?

İstanbul Eyüpsultan’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur annesi yazar Eylem Tok ile önce Mısır’a ardından da ABD’ye kaçtı. Timur Cihantimur ile Eylem Tok’un Türkiye’ye iade davası sürüyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Amerika’daki yargılama süreci sürerken Türkiye’de ise kazaya ilişkin hukuk süreci devam ediyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com