TFF Başkanı, Amedspor maçına gidiyor: Kardeşliği futboldan başlatmak istiyorum

TFF Genel Kurulu'nda Mehmet Büyükekşi'yi geride bırakarak başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor’a yapılan ayrımcılığı eleştirerek barış ve kardeşlik mesajları vermişti. Amerspor'un ilk maçına gideceğini tekrarlayan Hacıosmanoğlu "Kardeşliği futboldan başlatmak istiyorum" dedi.

  • ü
  • 07 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Temmuz ayında gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor maçına gideeğini söyledi.

Hacıosmanoğlu genel kuruldaki konuşmasında Amedspor’a karşı yapılan ayrımcılığı eleştirerek Diyarbakır’da barış ve kardeşlik mesajları vermişti. Diyarbakır’da olumlu karşılanan Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları, Amedspor camiasında da memnuniyet yarattı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘AMEDSPOR’A SÖZÜM VAR, KARDEŞLİĞİ FUTBOLDAN BAŞLATMAK İSTİYORUM’

Yaptığı açıklamalar Amedspor camiası tarafından olumlu karşılanan İbrahim Hacıosmanoğlu bein Sports’daki konuşmasında, “Amedspor’a sözüm var. Başkan olarak seçilirsem Amedspor’un maçına gideceğim demiştim. Diyarbakır’daki ilk maça gideceğim. Kardeşliği futboldan başlatmak istiyorum.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com