TFF Başkanı 4 bin villa yapacak: ‘Milas için ‘kıyamet’ demek’

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Ali Ağaoğlu’nun Bodrum’daki inşaatını devraldığını açıklamış ve bölgeye 4 bin villa yapacaklarını söylemişti. Gazeteci Bahadır Özgür, Hacıosmanoğlu'nun binlerce villası için "Kıyamet projesi" dedi, Bodrum-Milas arasına yeni bir yerleşim yeri öngörüldüğüne dikkat çekti.

  • ü
  • 17 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Ağaoğlu’nun Bodrum’daki inşaatını devraldığını belirterek, “4 bin tane villa yapacağız. Dünya Kupası’na katıldığımız takdirde bu evlerden futbolcularımıza vereceğiz” demişti.

Gazeteci Bahadır Özgür, “TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘4000 bin villa yapıyorum’ dediği iş, Milas için bir ‘kıyamet projesi.’ Bodrum-Milas arasına yeni bir yerleşim yeri öngörülüyor” değerlendirmesini yaptı.

Özgür, konuyla ilgili şunları kaydetti:

‘DAVALAR AÇILDI, HALEN SÜRÜYOR’

“Ali Ağaoğlu ’30 bin kişilik yeni şehir kuruyoruz’ diye başlattı projeyi. NET Holding ile ortak. Davalar açıldı. Hala sürüyor. Çok tepki gelince projenin bir kısmı 2022’de Hacıosmanoğlu’na devredildi.

Mandalya Körfezi’nin kıyısında bulunuyor. 9 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde. Bunun 4 milyon 454 bin 395 metrekaresi yapılaşmaya açılıyor.

Proje Türkiye’nin ‘göz bebeği’ gibi koruması gereken Tuzla Sulak Alanı’nı mahvedecek. Burası 197 farklı kuş türüne ev sahipliği yapıyor.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com