Tetikçiyi taşıyan araç MHP Genel Merkezi’ne aitmiş

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisini taşıyan 'çakarlı Audi' marka aracın MHP Genel Merkezi'ne ait olduğu ortaya çıktı. Aracın Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yİğit Yıldırım tarafından kullanıldığı belirlenmişti.

  • ü
  • 09 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin tetikçisini taşıyan aracın MHP Genel Merkezi’ne ait olduğu ortaya çıktı. Aracın cinayet gerçekleştikten sonra MHP elden çıkarmış.

MHP Genel Merkezi’nin olan aracın Ülkü Ocakları’na tahsis edildiği ve genel başkanlar tarafından makam aracı olarak kullanıldığı ortaya çıkan fotoğraf ve görüntülerle kesinleşmişti.

Sinan Ateş cinayetine ilişkin 22 kişi hakkında hazırlanan iddianamede plakası dahi verilmeden “Audi marka” olarak bahsedilen ve tetikçi Eray Özyağcı’nın Ankara’dan İstanbul’a kaçırıldığı aracın görüntüsü ortaya çıkmıştı. Aracın plakasının yayılmasının ardından aracın Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın makam aracı olduğu netleşmişti.

Caner Kara isimli bir vatandaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı’yı İstanbul’a götüren ‘çakarlı Audi’ aracın MHP Genel Merkezi’ne ait olduğunu belirtti. Kara, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Plaka Tanıma Sistemi’nde sahibinin MHP Genel Merkezi göründüğünü belirterek, “Devlet Beyefendi; tetikçiyi taşıyan araç sizin partinin malıymış. 11/07/2023 tarihinde elden çıkartmışsınız. ‘Elinde bir şey olan mahkemeye gitsin’ buyurdunuz da dosyaya giden geri gelmiyor… Şans eseri mi oldu, yanlışlıkla mı partinin kayıtlı aracıyla gezdiler? Pusuya düşenin başkası olduğuna emin misin?” sorusunu yöneltti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com