Tanju Özcan, Metiner’le sözleşme imzaladı: Kazanamazsa bırakacak

Yeniden CHP'nin Bolu Belediye Başkan adayı olan Tanju Özcan, AKP'li Mehmet Metiner'le 'kazanma' iddiasına tutuştu. Özcan "Seçimi kazanamazsam siyaseti bırakıyorum" metnini imzaladı.

  • ü
  • 19 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV100 canlı yayınında seçimleri kazanma ihtimali üzerine konuştu. Programda AKP’li Mehmet Metiner’le iddialaşan Özcan, Bolu’da seçimi kazanamazsa siyaseti bırakacağını söyledi.

Bu söz üzerine Metiner, Özcan’dan yazılı taahhüt istedi. Özcan, canlı yayında bir kağıda “Yerel seçimi kazanamazsam siyaseti bırakıyorum. Sayın Erdoğan’la da uğraşmıyorum” yazarak imzaladı. Kağıdı alan Metiner kameralara gösterdi ve “Bolu halkında rica ediyorum, Özcan’ı emekli edin” ifadesini kullandı.

Özcan’ın seçimi kazanması durumunda ne yapacağı sorulan Metiner “Bolu’ya gider tebrik ederim” yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU? 

Tanju Özcan, CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’Nu hedef alan özlerinin ardından CHP’den ihraç edilmişti. Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı seçilmesinin ardından ihraç edilenlere dönüş yolunu açan kararın alınmasının ardından CHP’ye geri dönmüştü. Özcan, Özel tarafından partinin 31 Mart yerel seçimleri için Bolu Belediye Bakan Adayı olarak açıklanmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com