‘Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum’ diyen Eyüp Aksu, İmamoğlu’nu ziyaret etti

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun, İstanbul seçimlerini üçüncü kez kazanan Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu. Haber sosyal medyada, "Eyüp Aksu devran döner ben işime bakarım diye düşünüyor muhtemelen." sözleriyle değerlendirildi.

  • ü
  • 24 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun, İstanbul seçimlerini üçüncü kez kazanan Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.  Gazeteci Nevşin Mengü sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda, “Candaş Tolga Işık programa davet etmek için gittiği İBB’de İmamoğlu ile görüşen Eyüp Aksu ile karşılaşmış. Aksu, İmamoğlu’nu tebriğe gittiğini söylemiş. Eyüp Aksu devran döner ben işime bakarım diye düşünüyor muhtemelen.” dedi.

Gazeteci Ruşen Çakır haber üzerine, “Taksimetreleri kurun geliyor Ekrem İmamoğlu” devrine geçmek pek zor olmamışa benziyor” paylaşımı yaptı.

Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem ise paylaşıma yaptığı yorumda, “İstanbul’a eziyet eden ve hakkınızda etmediği hakaret bırakmayan bu adamla görüşmeniz beni üzdü. Bu adamın yıllardır mağdur ettiği 140 bin TAG sürücüsünü ve 15 milyon İstanbullu’yu da şaşırttı. Başkanım, sizden randevu istiyorum. Taksi sorununun tek çözümü Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliğidir. Gelip size detayını anlatalım.” değerlendirmesinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

31 Mart’taki seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkanlığına yeniden Ekrem İmamoğlu seçilmişti. Seçimlerde AKP’nin adayı Murat Kurum’a destekleyen ve “Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum” diyen Eyüp Aksu, daha önce de İmamoğlu için tebrik mesajı yayınlamıştı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Kamuoyunda sık sık İBB yönetimini hedef almasıyla bilinen Aksu, X hesabından şunları söylemişti.: “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini, büyük bir olgunluk ve demokrasi şöleni içerisinde geride bıraktık. Sonuçların, ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Başta yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen sayın Ekrem İmamoğlu beyefendi olmak üzere tüm belediye başkanlarına tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com