Takımı küme düşen Bahçeli’den çağrı: Türk futbolu strese girmesin…

Takımı Fatih Karagümrük küme düşen Devlet Bahçeli, "Asrın felaketinin yaraları henüz sarılmadı, Türk futbolunun strese girmemesi için bu yıl takımlar küme düşmesin" dedi.

  • ü
  • 26 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

Süper Lig’de sezon bu akşam sona eriyor. Takımı Fatih Karagümrük küme düşen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Bahçeli, “Asrın felaketinin yaraları henüz sarılmadı, Türk futbolunun strese girmemesi için bu yıl takımlar küme düşmesin” dedi.

Devlet Bahçeli geçen sene yapılan Beşiktaş-Antalyaspor maçında “Hükümet istifa!” sloganlarının atılmasının ardından Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını açıklamıştı.

Bahçeli, Fatih Karagümrük takımını destekleyeceğini açıklayarak, “Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük Spor’a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim” demişti.

Fatih Karagümrük’ün küme düşmesi kesinleşmişti. Bahçeli daha önce de “Karagümrük’ün kümeden düşmesine de rıza göstermiyorum. Karagümrük Süper Lig’de kalmalıdır. O aynı zamanda futbolun gümrüğüdür” ifadelerini kullanmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com