Taciz zanlısı karakolda komiserin silahını kaptı…

Kastamonu'nda emniyette ifadesi sırasında taciz zanlısı E.T. polisin silahını kaptı ve ateş etmek istedi. Silahın tutukluluk yapmasından dolayı olası bir facia önlendi.

  • ü
  • 26 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Okul yönetimi tarafından bir öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla emniyete götürülen E.T., ifadesinin alındığı sırada hamle yaparak karakol amirinin tabancasını kaptı. Doldur boşalt yapıp ateşlemek isteyen E.T., silahın tutukluk yapması üzerine katliamın önüne geçildi. E.T, savcılığa sevk edildi.

Kastamonu Çatalzeytin Polis Merkezi’nde dün akşam 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, Bir okulun ‘Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar’ şikayetiyle E.T, gözaltına alınarak polis merkezine getirildi.

KARAKOL AMİRİNİN SİLAHINI ALDI

Halktv’nin özel haberine göre, ifade odasına alınırken kelepçesi çıkarılan E.T, karakol amiri komiser yardımcısı Y.K’nın evrakları incelemek için eğildiği sırada belinde bulunan tabancasını aldı. E.T., doldur boşalt yapıp silahı ateşlemek istedi. Tutukluk yapması üzerine ikinci kez yine doldur boşalt yapıp tekrar ateşlemek istedi.

TABANCANIN EMNİYETİ KAPALI OLMASA KATLİAM YAPACAKTI

İkinci kez de başarılı olmaması üzerine odada bulunan polisler tarafından E.T, yere yatırılarak etkisiz hale getirildi. Tabancanın emniyetini açmadığı için karakolda katliam da önlenmiş oldu. Emniyet yetkilileri, karakol amiri dışında iki polis memurunun da olay anında ifade odasında olduğunu eğer tabancanın emniyetini açmış olsa katliam olabilirdi diye konuştular.

Polis merkezindeki ifadesinin ardından E.T, ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ ‘Kasten yaralama’ ‘Görevi yaptırmamak için direnme’ suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com