Suavi’den saldırı açıklaması: İt ürür kervan yürür, Beykoz halkıyla keyifli bir gece yaşadık

Sanatçı Suavi, Beykoz’da düzenlenen konserine düzenlenen saldırı girişimi hakkında açıklama yaptı.

  • ü
  • 20 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Suavi, Beykoz'da bir konser verdi.

Sanatçı Suavi, Beykoz’da düzenlenen konserine düzenlenen saldırı girişimi hakkında sosyal medya hesabı X’ten açıklama yaptı. Yaşananlara ilişkin bir atasözü hatırlatması yapan Suavi şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba; Anadolu’da çok güzel bir söz vardır dostlar. [[ it ürür kervan yürür ]] derler. Dün gece Beykoz’da durum tam da buydu. Biz; Beykoz halkıyla çok keyifli bir gece yaşadık. Teşekkürler.”

NE OLMUŞTU?

İstanbul’un Beykoz ilçesinde “19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü”ne özel kutlama gerçekleşti. Beykoz Belediyesi’nin düzenlediğin kutlamada sanatçı Suavi de sahne aldı.

MHP hedef gösterdi, bir grup Beykoz’daki Suavi konserine saldırı girişiminde bulundu.

Suavi’nin konseri sırasında bir grup tarafından saldırı girişimi düzenlendi. Grup “Beykoz’da terörist istemiyoruz” sloganı attı.

MHP HEDEF GÖSTERDİ

Konser öncesinde MHP Beykoz İlçe Başkanlığı bir açıklama yayımlamış ve sanatçıyı hedef göstermişti:

“Millî ve manevîyönü yüksek, vatansever karakteriyle Beykozlu kimliğinden gurur duyan hemşehrilerimizle birlikte bu görüşleri gönülden paylaşarak sormaktayız: Neden Suavi? Selahattin Demirtaş’a selam yollayarak etkinliklerini politik bir propaganda üssüne dönüştüren Suavi’nin, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne karşı çıkanlarla birlikte hareket ettiği delilleriyle sabittir. Bu kişinin Beykoz’un en önemli ve onurlu gününde sahne alması, millî duyguları yok saymak anlamına gelir ve bu tutum kesinlikle hoş görülemez.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

MHP’nin açıklaması büyük tepki çekmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com