Sözcü’de deprem: Ekip ayrılıp yeni bir gazete ve televizyon mu kuruyor?

Sözcü'de işler karıştı, medya dünyasında taşlar yerinden oynuyor. Yeni kurulan gazete ve televizyonlara bir yenisi daha mı ekleniyor?

  • ü
  • 03 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Sözcü Gazetesi’nin genel yayın yönetmenliğini yapan Metin Yılmaz’la ilgili dikkati çeken bir iddia gündeme geldi. Ekip gazete ile yollarını ayırıp yeni bir gazete ve televizyon mu kuracak? Metin Yılmaz, iddialara açıklık getirdi.

Medyatava’nın aktardığına göre; Sözcü gazetesini yakın zamanda çalkantılı bir dönem bekliyor. Gazetenin sahibi ile Burak Akbay ile uzun zamandır bir sorun yaşayan Metin Yılmaz’ın ekibiyle birlikte gazeteden ayrılıp yeni bir basın yolculuğuna çıkacağı öne sürüldü.

TOPKAPI’YA YER KİRALANDI

Ayrılacak olan ekip önce bir gazete sonra ise yeni bir televizyon kurmayı düşünüyor. Bunun için Topkapı’da bir bina da kiralandığı gelen bilgiler arasında.

YILMAZ ‘İŞİMİN BAŞINDAYIM’ DEDİ

Medyatava’ın ulaştığı Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz, söz konusu iddiaları yalanladı, Bodrum’da olduğunu belirterek “İşimin başındayım.” dedi.

‘YARIN NE GETİRİR BİLİNMEZ’

Ancak Yılmaz bir huzursuzluk olduğunu da doğruladı. Yarının ne getireceğini bilmediğini belirten Yılmaz, “Bir gazeteci olarak tabii ki projelerim var.” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com