Soylu, defalarca hedef aldığı Halk TV’ye konuştu: ‘Namusumuzu yolda bulmadık’

TBMM'ye verdiği dilekçe sonrası bile iktidara yakın medya kuruluşlarının mikrofon uzatmadığı Süleyman Soylu, daha önce dafalarca hedef aldığı Halk TV'ye konuştu. Soylu, "İstedikleri zaman hangi bilgi ve belge ile gelirlerse açığım demek. Biz namusumuzu yolsa bulmadık" dedi.

  • ü
  • 02 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Screenshot

Dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM’ye dilekçe veren eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığı döneminde defalarca sert ifadelerle hedef aldığı Halk TV’ye konuştu.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, yasama dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle Meclis Başkanlığına başvurdu. Konuşulan kulis bilgilerine göre Soylu, 26 Temmuz Cuma günü TBMM Başkanlığına dilekçeyle başvurarak yasama dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

Halk TV’deki habere göre Süleyman Soylu, dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili verdiği dilekçe hakkında, “Karnımdan hiç konuşmadım çok açık yazdım. Bu açık bir dilekçe açık bir başvuru. Zamanı yok. İstedikleri zaman hangi bilgi ve belge ile gelirlerse açığım demek. Biz namusumuzu yolsa bulmadık” ifadelerini kullandı.

Soylu, bakanlığı döneminde sık sık Halk TV’yi hedef alan açıklamalar yapmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com