Şişli’de Kent Lokantası açıldı: 4 çeşit yemek 40 TL

Şişli Belediyesi, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde Kent Lokantası açtı. Lokantanın menü ve fiyatı İBB’nin Kent Lokantaları'yla aynı olacak. Saat 11.00-16.00 arasında hizmet verecek olan Kent Lokantası’nda 40 TL'le 4 çeşit yemek yenebilecek.

  • ü
  • 23 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Şişli Belediyesi’nin Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde açtığı Kent Lokantası saat 11.00-16.00 arasında hizmet verecek. Kent Lokantası’nın açılışını Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan gerçekleştirdi.

Osman Çaklı’nın Gazete Duvar’da yayınlanan haberine göre; açılışa yoğun ilgi gösterenler Kent Lokantaları’nın çoğaltılmasını isterken tüm belediyelerden aynı hizmeti beklediklerini belirtti. Kent Lokantası’nda 40 TL’ye dört çeşit yemek yiyenler arasında bulunan emekliler, emekli olarak yaşamanın zorluğuna değinirken, bir kase çorbanın dahi 40 TL’den fazla olduğunu ifade etti.

Dar gelirli yurttaşlar ve öğrencilerin oldukça ilgi gösterdiği Kent Lokantası, günlük 1.000 kişilik yemek kapasitesine sahip. Şişli Belediyesi’nin 6 personelinin görev yapacağı lokantanın menüsü ve fiyatı İBB’nin Kent Lokantaları’yla aynı olacak.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

GEZİCİ KENT LOKANTASI

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, 31 Mart’taki yerel seçimlerin ardından kısa sürede ilçenin dört bir yanını gezen gezici kent lokantası ve gezici kent kafe projesini hayata geçirmişti. Gezici kent lokantasının açılışı 29 Mayıs, kent kafenin açılışı ise 8 Temmuz’da gerçekleşti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com