Sisi’yi Saray’da ağırlayan Erdoğan’a seslendi: Kendi yurttaşlarınla da barışmayı düşünmüyor musun?

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Mısır'ın darbeci lideri Sisi'yi Saray'da ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Kendi yurttaşlarınızla barışmayı, haklarını teslim etmeyi hiç mi düşünmüyorsunuz?" dedi.

  • ü
  • 05 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Beştepe’deki Sarayı’nda Sisi’yi ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’e seslenerek, ”
Kendi yurttaşlarınızla barışmayı, haklarını teslim etmeyi hiç mi düşünmüyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

Yaklaşık 2,5 yıl önce yaptığı benzer bir paylaşımı hatırlatan Günay, “Bu soruyu 2,5 yıl önce sormuştum: ‘Darbeci General’ Mısır CB sayın Sisi ile de kucaklaşırken hatırlatmakta fayda var. Kendi yurttaşlarınızla barışmayı, haklarını teslim etmeyi hiç mi düşünmüyorsunuz? Yoksa yeni yol arkadaşlarınız buna geçit vermiyorlar mı?” ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Günay, daha önceki paylaşımında da, “15 Temmuz karanlığının arkasında olduğunu söylediğiniz tüm yabancılarla barışırken, suç oluşturan hiçbir eylemi olmayan kendi yurttaşlarınızın ve #KHK mağdurlarının ekmeğini ve hürriyetini ne zaman iade edeceksiniz? ADALETİN OLMADIĞI YERDE BAYRAM olur mu?” yazmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com