Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddia edilen uzman çavuş tutuklandı

Şırnak'ta bir kadını taciz ettiği iddia edilen Uzman Çavuş Z.Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Uzman çavuş çevredeki vatandaşlar tarafından darp edilmişti.

  • ü
  • 17 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği eden uzman çavuş Z.Ç. “cinsel saldırı” suçundan tutuklandı.

Şırnak’ın kent merkezine bağlı Dicle Mahallesi Orman Caddesi’nde bir kadını taciz ettiği için çevredekiler tarafından darp edilen uzman çavuş Z.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şırnak Barosu tarafından yapılan açıklamada, cinsel saldırı faili uzman çavuş Z.Ç.‘nin Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadesinden sonra tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiğini duyurdu. Failin, Şırnak Sulh Ceza Hâkimliği tarafından “cinsel saldırı” suçundan tutuklandığı belirtildi.

Alkollü olarak bir kadını taciz ettiği iddia edilen uzman çavuş çevredeki vatandaşlar tarafından darp edilmişti. Polisin vatandaşın elinden aldığı uzman çavuş ile ilgili açıklama yapmıştı.

Valilik açıklamasında, “Bugün saat 21.30 sıralarında ilimiz merkezindeki Orman Kavşağında (Z.Ç) adlı kamu görevlisi, taciz iddiasıyla kalabalık bir grubun saldırısı sonucu darp edilmiştir. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen (Z.Ç) hastanede tedavi altına alınmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan (4) şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir” ifadelerine yer verdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com