Sinan Ateş’in babası Musa Ateş hayatını kaybetti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırı sonucu öldürlen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş hayatını kaybetti.

  • ü
  • 11 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da suikaste uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in babası Musa Ateş hayatını kaybetti.

Ankara’nın en merkezi yerlerinden Çukurambar’da 30 Aralık 2022’de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in babası Musa Ateş yaşamını yitirdi.

‘O ZALİM KURSUNLAR ONUN YÜREĞİNE SAPLANMIŞTI’

İYİ Part Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Musa Ateş’in ölümüyle ilgili olarak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Evlat acısı ne demektir… Nasıl bir yürek yangınıdır… Nasıl bir kalp sızısıdır… En iyi Musa Amca bilirdi. Kahpe kurşunlara kurban vermişti dağ gibi yiğit evladı Sinan Ateş’i… Her elini öpmeye gidişimde oğul acısını çaresiz gözlerinde görür, onulmaz yaralı yüreğindeki sızıyı adeta ben de hissederdim… Bilirdim ki; O zalim kurşunlar, asıl o acılı babanın yüreğine de saplanmıştı. Sadece bir yıl dayanabildi Musa Amca’nın yaralı yüreği. Ramazan’ın ilk sahur vaktinde kalp krizine yenildi. Musa Amca’mızı kaybettik ve üzüntüm sanki arşa değdi benim… Ebedi istirahatgâhına Salı günü(yarın) Başaran camiinde öğleyin kılınacak cenaze namazını müteakip uğurlayacak, Emirsultan Mezarlığında toprağa vereceğiz. Başta Ateş Ailesi’ne, yakınlarına, dava arkadaşlarımıza, gönüldaşlarına, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.”

NE OLMUŞTU?

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak’taki İnci Apartmanı’ndan çıktıkları sırada, motosikletli kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Doç. Dr. Sinan Ateş başından, karından ve bacaklarından toplam beş kurşunla yaralandı. Selman Bozkurt ise omzundan yara aldı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından kalp masajı yapılan Ateş, daha sonra özel hastaneye kaldırıldı. Ancak müdahaleye rağmen kurtarılamayan Ateş’in cenazesi, otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com