Sinan Ateş’in arkadaşına saldırı: Cinayetle ilgili önemli açıklamalar yapmıştı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, dört kişinin saldırısına uğradı. Zengin, daha önce yaptığı açıklamada Sinan Ateş cinayetini organize ettiklerini iddia ettiği dört kişinin ismini vermişti.

  • ü
  • 25 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Sinan Ateş cinayetini dört ismin organize ettiğini açıklayan Ömer Zengin, evinin önünde saldırıya uğradı. Zengin,”4 kişinin saldırısına uğradım, kafam da biraz şişlik var” dedi.

Sinan Ateş’in arkadaşı olan Ömer Zengin’in bugün Halktv’de yayına katılarak cinayetle ilgili bildiklerini açıklaması bekleniyordu. Zengin, Sinan Ateş cinayetini Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ve Nevzat Ünlütürk tarafından organize edildiğini iddia etmişti. Zengin, husumetin Olcay Kılavuz’un görevden alınmasıyla başladığını kaydetti.

Zengin, Sinan Ateş cinayeti iddianamesine tepki göstermiş, kendisini Berlin’den getiren adaletin, Ankara’daki ülkücü katilini ayağına getiremediğini ifade etmişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Zengin, ifadesinde Ateş’in, Ahmet Yiğit Yıldırım, İzzet Ulvi Yönter, Olcay Kılavuz ve Nevzat Ünlütürk tarafından organize edilen bir suikast sonucu öldürüldüğünden emin olduğunu belirtti. Cinayetin, Yıldırım ile Ömer Lefzan arasındaki eski husumet nedeniyle Lefzan’ın üzerine yıkılmaya çalışıldığını söyledi. Zengin, Ateş’in Doğukan Çep ile herhangi bir tanışıklığı veya husumeti bulunmadığını da eklemişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com