Sinan Ateş’in annesini hedef alan Bahçeli’den Halk TV’ye de açık tehdit: Ayağınızı denk alın

CHP ve Halk TV'yi hedef alan Devlet Bahçeli, "Ayağınızı denk alın, 4 soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisi'ni sorgulayamazsınız, sorgulatmayız" dedi. İsim vermeden Saniye Ateş'i de hedef alan Bahçeli, "Yaşı başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak siyasi kışkırtmanın figüranı bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır" dedi.

  • ü
  • 01 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında CHP ve Halk TV’yi hedef gösterdi, tehdit etti. Bahçeli, “CHP Genel Başkanı’nın mahkeme kapılarında bir avuç MHP düşmanıyla esip gürlemesi batık gemileri gibi sallanması tek kelimeyle yüzsüzlüktür. Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın, 4 soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisini sorgulayamazsınız, sorgulatmayız” dedi.

Sinan Ateş cinayeti nedeniyle MHP’yi eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef alan Bahçeli, “Gerçekleri çarpıtarak katil arayanlar, timsah gözyaşları ile sabrımızı sınayanlar önce aynaya baksın, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. Özgür Özel iddiaların aynen şahsın gibi çürüktür” ifadelerini kullandı.

İsim vermeden Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş’i de tehdit eden Bahçeli, “MHP Ankara 32’nci Mahkemesi’nde görülen malum davanın duruşmasını dikkatle takip etmektedir. Muhatapları çok anlasın bizim için yeterli MHP’ye organize Pensilvanya operasyonları çekenlere MHP’yi çiğnetmem. Hayır çiğnerim diyen varsa alayını birden heyecanla beklerim. Yaşı başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak siyasi kışkırtmanın figüranı bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızda baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız” şeklinde konuştu.

SANİYE ATEŞ NE DEMİŞTİ?

Sinan Ateş davasının görüldüğü Sincan Cezaevi’nde dün mikrofonlara konuşan Saniye Ateş, “Benim oğlumun katillerini Devlet Bahçeli söylesin… Neden öldürüldüğünü (oğlu Sinan Ateş’in) Devlet Bahçeli söyleyecek… Bu kadar şeyler varken neredeydi Devlet Bahçeli? Niye benim oğlumu korumadı? O zaman benim oğlumu öldürttürmeye o azmettirmiş” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com