Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: Allah o Devlet Bahçeli’nin canını almasın

Sinan Ateş'en annesi Saniye Ateş, Devlet Bahçeli'ye tepki gösterek, "Buradayım, bir canım var 70 yaşındayım hiç korkum yok. Allah o Devlet Bahçeli’nin canını almasın. Hala Ülkü Ocakları benim çocuklarımın üstüne saldırıyor. Ne yaptım benim oğlum ona. Hizmetten başka ne yaptı"dedi.

  • ü
  • 02 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Sinan Ateş cinayeti davasının ardından açıklama yapan Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş canlı yayında MHP lideri Devlet Bahçeli’ye sert tepki gösterdi.

İki yılı aşkın bir süredir Türkiye’nin gündeminde olan Sinan Ateş cinayeti davasında karar açıklandı. Kararın ardından Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş ve ablası Selma Ateş’e saldırılar da gündeme oturmuştu. Kameraların karşısına çıkan ve kısa bir konuşma yapan Saniye Ateş “Buradayım, bir canım var 70 yaşındayım hiç korkum yok. Allah o Devlet Bahçeli’nin canını almasın. Hala Ülkü Ocakları benim çocuklarımın üstüne saldırıyor. Ne yaptım benim oğlum ona. Hizmetten başka ne yaptı. ‘Emrin olur’ demekten başka ne yaptı.” dedi.

Anne Saniye Ateş, “Bu davadan ve sonuçtan memnun değilim. Giden geri gelmiyor, bir oğul verdim, eş verdim. Gölbaşı Ülkü Ocakları’ndan olduğu söylenen kişi geldi kızıma saldırdı. Devlet Bahçeli gurur duysun. Ben oğul teslim ettim onlara, tabutla gönderdiler bana. Ateş ailesinin hepsini mi öldürmek istiyorlar? Buradayım korkmuyorum. Benim oğlum ne yaptı, benim oğlum ’emredersin’ demekten başka ne yaptı?” şeklinde konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com