Sinan Ateş cinayeti: Tetikçi, cinayetten sonra Demirbaş’ın kullandığı araca binmiş

Sinan Ateş'in öldürülmeden önceki son anları ile cinayet sonrası tetikçinin hareketlerine ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere göre tetikçi Eray Özyağcı, cinayeti işledikten sonra Tolgahan Demirbaş'ın kullandığa araca binerek uzaklaşıyor.

  • ü
  • 09 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son anlarına ve tetikçi Eray Özyağcı’nın Tolgahan Demirbaş’ın aracına bindiği görüntüler ortaya çıktı.

DW’den Alican Uludağ’ın haberine göre Tetikçi Özyağcı, Vedat Balkaya tarafından motosikletle Keçiören’de kaldığı evden Çukurambar’a getiriliyor. Bu sırada ise motosikletin birçok noktada mobeseye yakalandığı fark ediliyor.

TETİKÇİ 47 DAKİKA BEKLEMİŞ

Cuma namazı için Çukurambar’daki ofisinden çıkan Sinan Ateş’i tetikçi Özyağcı, adım adım takip etmesi kameralara yansıdı. Özyağcı daha sonrasında kaldırım üzerinde durarak 47 dakika boyunca Sinan Ateş’in namazdan dönmesini beklemiş.

Özyağcı’nın Sinan Ateş’i beklediği sırada sürekli telefonuna bakması ise dikkatlerden kaçmadı. Saat 13.34’te ise tetikçinin Sinan Ateş’i vurduğu görülüyor.

TOLGAHAN DEMİRBAŞ’IN KULLANDIĞI ARACA BİNİYOR

Tetikçi’nin kaçmasından sonra olay yerinde önce vatandaşlar toplanıyor ardından da polis ekipleri ve ambulans geliyor. Tetikçi Özyağcı, olay yerine yakın bir noktada bekleyen Vedat Balkaya tarafından motosikletle uzaklaştırılıyor.

Daha sonrasında ise Tolgahan Demirbaş’a ait beyaz bir aracın yol kenarında beklediği görülüyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com