Sinan Ateş cinayetinde ‘pankart asacaktık’ ve ‘kişisel husumet’ savunmasının çöküşü diyaloglarda

Ayşe Ateş, Sinan Ateş cinayetinin dünkü duruşmasında yargılanan Tolgahan Demirbaş ve Doğukan Çep'in iddialarının nasıl çürüdüğünü mahkemedeki diyalogları paylaşarak gösterdi. Ateş, "Allah kimseyi ezberletilmiş beyanlarla müdafaa yapacak kadar aciz duruma düşürmesin" dedi.

  • ü
  • 02 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’d öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, cinayetin dünkü duruşmasında savunma yapan eski Ülkü ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş ve “Ben azmettirdim” diyen Doğukan Çep’in iddialarının avukatların soruları karşısında nasıl çürüdüğünü diyaloglarıyla sosyal medyada paylaştı.

“DÜNKÜ DURUŞMADA SESSİZ SESSİZ ÇÖKEN SAVUNMALAR” başlığıyla yayımladığı diyaloglarda Tolgahan Demirbaş’ın Sinan Ateş’in adresini neden araştırdığı sorusuna “Pankart asacaktık” ve Doğukan Çep’in “Kişisel husumet nedeniyle Sinan Ateş’i vurduk” beyanının nasıl çürüdüğünü gösterdi.

Ayşe Ateş’in paylaşımı şöyle:

“PANKART ASACAKTIK” SAVUNMASININ ÇÖKÜŞÜ

Tolgahan Demirbaş: Biz Mersin’deki olayla ilgili pankart asacaktık. Sinan Ateş’in evinin konum bilgilerini o yüzden talep etmiş olabilirim.

Avukatlarımız: Mersin’de Çağrı Ünel’e yapılan saldırı olayı 15 Mart tarihinde gerçekleşti ama sizin bu bilgileri isteme tarihiniz 10 Mart. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

Tolgahan Demirbaş: Sessizlik.

Avukat Ali Yücel: Peki, sistemden benim aracımın plakasını neden arattınız? Benim evimin önüne de mi pankart asacaktınız?

Tolgahan Demirbaş: Sessizlik.

Avukatlarımız: Ayşe Ateş’in kimlik bilgilerini neden arattınız?

Tolgahan Demirbaş: Sessizlik

KİŞİSEL HUSUMETİN ÇÖKÜŞÜ

Doğukan Çep: Sinan Ateş’e Yargıtay’daki dosyamı çözmesi için 650 bin TL verdim ama çözmedi. Paramı da geri vermedi. Bu yüzden ayaklarına sıkmaya karar verdim.

Avukatlarımız: Bahsettiğiniz dönemde Yargıtay tarafından zaten onanmış olan dosyanızda Sinan Ateş size nasıl bir yardımda bulunacaktı?

Doğukan Çep: Sessizlik…

Allah hiç kimseyi kapı kapı, kanal kanal gezip kiralık katillere 19 ay sonra ezberletilmiş beyanlarla müdafaa yapacak kadar aciz duruma düşürmesin.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com