Sinan Ateş cinayeti tutuklusu Doğukan Çep: Kimse beni p.ç gibi ortada bırakamaz

Sinan Ateş suikastı şüphelilerinden Doğukan Çep başka bir silahla adam yaralama olayıyla ilgili ifadesinde "Bu tarz çok dosyam var. Kimse beni p.ç gibi ortada bırakamaz, arkamdan iş çeviremez" dedi.

  • ü
  • 06 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Sinan Ateş cinayeti nedeniyle tutuklu olan Doğukan Çep’in, yargılandığı bir başka davadaki ifadesinde “satışa çıkarıldığında her şeyi konuşacağı” tehdidinde bulunduğu ortaya çıktı.

Sözcü’den İsmail Saymaz, Sinan Ateş ve cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen Doğukan Çep’in başka bir silahlı saldırı olayında birlikte çalıştığı isimleri arkasından iş çevirdikleri düşüncesiyle “Kandırıldığım için her şeyi itiraf ettim. Kimse beni piç gibi ortada bırakamaz” dediğini aktardı.

Saymaz’ın aktardığına göre; Sinan Ateş cinayetinin azmettiricilerinden biri olmakla suçlanan Doğukan Çep’in başka bir silahla adam yaralama olayıyla ilgili ifadesinde ‘Bu tarz çok dosyam var. Hiçbir dosyamda kendi aleyhime ceza alacağım şekilde ifade vermedim. Bu olayda ifade vermemin sebebi, Enes ve Abdulkadir’in olay sonrasında para almaları ve beraber kullanmalarıdır. Beni geri zekalı yerine koyarak, p.ç gibi ortada bırakmışlardır. Kimse beni p.ç gibi ortada bırakamaz, arkamdan iş çeviremez. Kandırıldığım için her şeyi itiraf ettim. Ben hayatımda ilk defa kendi aleyhime hem de beraber iş yaptığım arkadaşımın aleyhine ifade verdim” dediğini ortaya çıktı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com