Silahlı saldırıya uğrayan CHP’li meclis üyesi hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 31 yaşanıdaki CHP'li meclis üyesi Mustafa Can Ekiciler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

  • ü
  • 24 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, beş gün önce Gaziköy Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda uğradığı silahlı saldırıda yaralanmıştı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Ekiciler, beş gündür tedavi ördüğü Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde hayatını kaybetti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

NE OLMUŞTU?

Ekinciler, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Gaziköy Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda aracına akaryakıt almak için durduğu sırada taksi ile 3 kişi geldi. Grupla Ekiciler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Bu sırada şüphelilerden biri üzerindeki tabancayı çıkarıp Mustafa Can Ekiciler’e ateş açtı. Yüzüne aldığı kurşunla ağır yaralanan Ekiciler yığıldı, 3 kişi ise geldikleri taksi ile kaçtı.

16 YAŞINDAKİ SALDIRGAN TUTUKLANDI

Meclis üyesini vuran 16 yaşındaki R.K yakalandıktan sonra jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili gözaltına alınan diğer 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com