Serbest bırakılan Beyoğlu tacizcileri tepkiler sonrası tutuklandı

Beyoğlu'nda bir kadını taciz eden iki erkek, serbest bırakılmıştı. Sosyal medya tepkileri sonrası gözaltına alınan saldırganlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • ü
  • 05 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul Beyoğlu’nda yolda yürüyen kadını sıkıştırarak taciz eden iki erkek daha sonra serbest bırakılmıştı. Sosyal medyada yükselen tepkiler sonrası yeniden gözaltına alınan şahıslar, tutuklanarak cezaevine yollandı.

Anadolu Ajansı’nın aktardığına göre şüpheliler önce kadının şikayetçi olmaması üzerine Emniyet’teki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

TEPKİLER SONRASI YENİDEN GÖZALTI

Şüphelilerin “cinsel saldırı”, “kasten yaralama”, “mukavemet”, “gasp” ve “otomobilden hırsızlık” gibi suçlara karıştığı öğrenildi.

Serbest bırakılma kararının sosyal medyada infial yaratmasının ardından, iki erkek hakkında yeniden gözaltı kararı çıktı.

TUTUKLANDILAR

Akşam saatlerinde yeniden gözaltına alınan Semir Tarhan ve Ömer Konu adlı 2 erkeğin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde iki kişi yolda yürüyen kadını duvara sıkıştırıp taciz etti. Kadının çığlıklarını duyan çevredekiler olaya müdahale ederken şüpheliler, kendilerini “Amcamın kızı” diyerek savundu.

Yaşanan taciz skandalı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadını takip eden şahıslardan birisi, kadının önünü keserek duvara doğru sıkıştırıyor.

Daha sonra kadını zorla öpmeye çalışan şüpheli yere yatırarak taciz etmeye devam ediyor. Bir süre sonra vatandaşlar araya girerek şahısları uzaklaştırdığı görülüyor.

Olay sonrası polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Beyoğlu Güven Timi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonrası şüpheliler Semir Tarhan ve Ömer Konu, yakalanarak gözaltına alındı. Tarhan ve Konu, daha sonra serbest bırakıldı. Serbest bırakılmaya tepkiler çoğalınca iki kişi yeniden gözaltına alınmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com