‘Seçim sonucu ne olursa olsun’ diyen Cem Küçük: Demirtaş’ı kimse çıkaramaz

Yazar Cem Küçük, seçim sonucu ne olursa olsun DEM Partili belediyelere kayyım atanacağını, Demirtaş'ın cezaevinde kalmaya devam edeceğini ve PKK'ya geniş çaplı bitirme operasyonu yapılacağını iddia etti.

  • ü
  • 25 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, seçim sonucu ne olursa olsun PKK’yı bitirmek için geniş çaplı operasyonların başlayacağını belirterek, “Demirtaş’ı kimse içeriden çıkartamaz. 6-7 Ekim olayının faili olan Demirtaş cezası neyse çeker. Öcalan üzerindeki tecriti kimse kaldıramaz. Öcalan’ın yeri ölene kadar cezaevidir”dedi.

İktidara yakın gazeteci Cem Küçük, Türkiye gazetesinde yer alan yazısında, seçim sonrası DEM Partili belediyelere kayyım atanacağını, Demirtaş’ın cezaevinde kalmaya devam edeceğini ve PKK’ya geniş çaplı operasyon yapılacağını iddia etti.

Cem Küçük’ün yazısı şöyle:

“DEM seçmeni ne yapacak? Seçim sonrası ne olur?

DEM seçmeni kime oy verirse versin, seçimden sonra olacaklar şunlar. Diyelim ki İstanbul’da yüzde 8 aldılar ve Murat Kurum kazandı. Ya da DEM yüzde 4 veya 8 aldı ama Ekrem İmamoğlu kazandı. Sonuçta seçim sonrası devlet PKK’yı bitirmek için geniş çaplı operasyona başlayacak. DEM’liler gene Türk devletini suçlayacak.

Demirtaş’ı kimse içeriden çıkartamaz. 6-7 Ekim olayının faili olan Demirtaş cezası neyse çeker. Öcalan üzerindeki tecriti kimse kaldıramaz. Öcalan’ın yeri ölene kadar cezaevidir.

DEM seçmenin tercihi kendinin. İstanbul ve Türkiye’de sonuç ne olursa olsun PKK ile bağlantılı her belediyeye kayyım atanır. Aksini savunan Türk devletini hiç tanımıyor demektir.

Bu seçim de önemli ama esas önemli olan geçen seneki seçimlerdi. 2028’e kadar ülkeyi Erdoğan yönetecek. 2019’da muhalefet İstanbul ve Ankara’yı aldı ama 2023 seçimlerinde hüsran yaşadılar. DEM belirleyici olsa geçen sene olurdu. DEM’li siyasiler ve Kandil kendilerine siyasette belirleyici süsü veriyorlar ama değiller. Gerçek bu.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com