“Savcı, lokantada yer bulamayınca mekan sahibi ve çalışanlarını gözaltına aldırdı” iddiasına yalanlama

Ordu Aybastı’da, yemek yemek için gittiği mekânda boş yer olmamasından dolayı sinirlenen Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca'nın, mekanın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdığı haberi yalanlandı.

  • ü
  • 05 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Ordu Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca, dün yemek için ailesiyle birlikte Aybastı Perşembe Yaylası’ndaki Güleç Izgara adlı mekâna gitti. İddiaya göre, mekânın dolu olmasının ardından görevliler savcı Koca’ya yarım saat sonra gelmesini söyledi. Savcı Koca ise, “Asıl ben darp edildim, 9 aylık bebeğim yere düştü” dedi.

SAVCI YALANLADI

Ordu Aybastı’da, gittiği mekânda boş yer olmamasının ardından sinirlenen Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın mekan sahibi ve çalışanlarını gözaltına aldırdığı belirtilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Koca, “Esas beni darp ettiler. 9 aylık bebeğim yere düştü” dedi.

NE OLMUŞTU?

Cengiz Anıl Bölükbaş’ın t24′te yayınlanan haberine göre; mekândan ayrılmasının ardından 45 dakika sonra yeniden dönen savcı Koca, oturacak yer olmaması nedeniyle sinirlendi. Çalışanlar, savcıya, pazar günü olmasından dolayı yoğun olduğunu, bir saat sonra yer olacağını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen savcı Koca, çalışanlar ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında savcının, “Ağzınıza s*çacağım”, “Hepinizi süründüreceğim” dediği iddia edildi.

‘BEN SAVCIYIM, HEPİNİZİN BURNUNDAN GETİRECEĞİM’

Mekânın sahibinin gelmesinin ardından tartışma daha da büyüdü. Savcının mekânın sahibine, “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?”, “Ben savcıyım, hepinizin burnundan getireceğim” dediği ileri sürüldü.

15 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDIRDI

Tartışmanın büyümesinin ardından savcı jandarmayı çağırdı. Jandarmanın gelmesinin ardından savcı tehditlerini sürdürdü. Ardından mekânın sahiplerinin de aralarında olduğu 15 kişiyi gözaltına aldırdı. 12 kişi adliyeye çıkarılmadan serbest bırakılırken, 3 kişinin adliyedeki işlemleri sürüyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com