Saniye Ateş’ten Devlet Bahçeli’ye ‘timsah gözyaşı’ yanıtı: Evladı olmayan anlayamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, kendisini hedef alan sözlerine yanıt veren Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, "Evladı olmayan, evladını kaybetmeyen benim gözyaşımı anlayamaz. Çünkü benim şu yürek yarımı bir ben bilirim" dedi.

  • ü
  • 02 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik sözlerine yanıt veren Saniye Ateş, “Yüreği varsa televizyonda karşıma çıksın” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’nın ortasında katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in annesini sert sözlerle hedef aldı. Bahçeli, Saniye Ateş’in ‘timsah göz yaşları’ döktüğünü savunup, “Yaşı başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak siyasi kışkırtmanın figüranı olmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızda baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız…” demişti.

Halk TV’de Şule Aydın’ın sunduğu Kayda Geçsin’e bağlanan Saniye Ateş, Bahçeli’ye yanıt verdi.

‘ALAKANI KES BUNU ÖLDÜRELİM’

Bahçeli’nin Halk TV programcılarını ‘soytarı’ diyerek hedef alması nedeniyle sözlerine, “Size Soytarı diyen önce dönüp kendine baksın” diye başlayan Saniye Ateş, “Ben hiçbir şeyden korkum yok. Bir canım var. Allah’a verecek. İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, Olcay Kılavuz, Ahmet Yiğit Yıldırım… Halit Türk canlı Şahididir. Ona gittiler. Sen bununla alakanızı kes biz onu öldürelim diye” ifadeleri ile yine dikkat çeken ifadelerini kullandı.

Ülkücü olduğunu vurgulayan Saniye Ateş bunu da kimsesin sorgulayamacağını söyledi. Ateş, kurum ve kuruluşları değil içerideki kişiler ile sorunu olduğunu söyledi.

Saniye Ateş’in açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

HALK TV PROGRAMCILARINA: SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

“Size Soytarı diyen önce dönüp kendine baksın. O kadar delikanlı, o kadar zıpkın gibi insanlar arasınız ki sizlerle gurur duyuyorum. Evladımın yerine koyuyorum sizi. Haklısınız. Devlet Bahçeli çok haklı demiş yaşını başına aldı demek ki ben 20 yaşında değilim.

Bu davayı ben mim gütmemem lazım idi. Ben oğlumu 9 yaşında ocağa verdim. 9 yaşında beri benim oğlum ocakta ben o camianın içinde çocukluğumdan beri babam ülkücüdür. Bizim seçme hakkımız olmadı. Biz ülkücü doğduk. Ülkücü öleceğiz. Kimse benim ülkücülüğümü sorgulAyamaz. Benim eşim ülkücü gazidir. 80 öncesi o kadar işkencelere maruz kalmıştır ki benim evim o ülkü ocağı idi kızım.

‘BENİM ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜ KİMSE SORGULAYAMAZ’

Yani ülkü ocaklılar benim evimdeydi Ki benim ülkücülüğümü kimse sorgulayamaz. Sonra benim kurumla kuruluşla asla işim yok. Kesinlikle ben ne ülkücülere ne ülkü ocaklarına içinde ki demiyorum. İçindekilere söylüyorum. Yani benden fazla kimse ülkücü ülkücüyım diyip bana kimse diyemez ki senden fazla ülkücü yım ya da senden çok bizim şu hakkımız var diyemez. Şöyle bir şey var.

‘BAHÇELİ’NİN YÜREĞİ VARSA KARŞIMA ÇIKSIN’

Devlet Bahçeli yüreği varsa bir televizyon televizyon kanalına istediği kanala çıksın biz karşılıklı konuşalım. Ben anlatayım. O dinlesin. O da bana anlatsın. Ondan sonra bakalım kim haklıymış. Kim haksızmış o çünkü beni tanımıyor. O beni tanımıyor.

Bir de benim göz benim gözyaşlarım timsah gözyaşıymış ya. Evladı olmayan evladını kaybetmeyen benim gözyaşımı anlayamaz yavrum. Anlayamaz. Çünkü benim şu yürek yarımı bir ben bilirim. Evladımın acısından çok beni kim hiçbir şey acıtamaz. Yine söylüyorum. Ben o oğlumun katilleri cezalarını bulsun. Bu adalet yerini bulsun şu yargının üzerinden herkes elini çeksin. Ağlayan anaların yüzü gülsün. 5 dakika sonra öleyim ben yaşamayayım. Ben yaşımı başına almışım. Ben sağlığı olmayan bir insanım. Ben böbrek hastasıyım. Bir hafta önce spazm geçirdim ben. Ayakta zor duruyorum. İki kişi benim ko uma girip beni böyle mahkemeye götürüyor. O şekilde mahkemeye gidiyorum. Göreceksiniz. Eğer ki bu devran böyle devam ederse benim sözüme gelecekler.

‘GÖZYAŞIM ONLARIN YÜREKLERİNE BATSIN’

Yarın o kadar anaların yürekleri yanacak ki diyecekler ki gerçekten Saniye Ateş haklıymış. Benim gözyaşım onların yüreklerine batsın.

Benim yandığım yerden yansınlar. O zaman anlarlar. Kesinlikle benim kurumla kuruluşla hiçbir işim yok. Hiç kimseye bir şey demiyorum. Ama içindekilere kimi koruyorlar. Korudukları kim benim oğlum üstüne bassa basa dedi ki Ben buradan söylüyorum. Ben hiçbir şeyden korkum yok. Bir canım var. Allah’a verecek. İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, Olcay Kılavuz, Ahmet Yiğit Yıldırım… Halit Türk canlı Şahididir. Ona gittiler. Sen bununla alakanızı kes biz onu öldürelim diye.
Sinan Ateş’in annesi, ‘Oğlumu bunlar öldürttü’ deyip isim isim saydı: Neden öldürüldüğü Bahçeli söyleyecek Sinan Ateş’in annesi, ‘Oğlumu bunlar öldürttü’ deyip isim isim saydı: Neden öldürüldüğü Bahçeli söyleyecek

‘NE YAPTI BENİM OĞLUM’

Niye ne yaptı idi ki benim oğlum. Benim oğlumu neden öldürdüklerini söyleyecekler ana. Ben bileceğim ki benim oğlum neden öldürülmüş. Benim oğlumun neden öldürüldüğü belli değil. Onlar bunun cevabını bana versinler desinler ki namusumuza göz diktin. Malımıza göz diktin. Canımıza göz diktin desinler. Ben bunu bileyim ki ana olarak ben diyim ki ben evladımı yetiştirememişim diyeyim. Ağzımı açmayayım. Gideyim evimde ağlayayım oturayım ölene kadar ben bu davanın peşindeyim.
Hayır kaç gün yaşarım. Bu davanın sonuçlandığını görmüyim görmez miyim? Onu Allah bilir. Benim torunlarım kapıya çıkamıyor. Benim gelinime tehdit ettiler. Benim evimin 5 metre yakınına gelip benim kızımı takip ettiler. Kızımı o yetmedi. Kızım çarşıya çıktı. Kızım arkasından takip ettiler. Peki bunları ben mi gönderdim? Biz mi uydurduk bunları? Ne istiyorlar? Ben iki tane can verdim bu camiaya.

‘AĞIR KONUŞMAK İSTEMİYORUM…’

Benim eşim beni eşim girip arayamadım. 78’de eşim vurdular. Taner Kalkancı ile beraber. O şehit oldu. Ben korkudan çıkıp da arayamadım ertesi gün saat 10’da hastanede buldum eşimin kan revan içinde. Biz bunlardan geçtik ki benim ülkücülüğümden bu sefer herkesin şüphesi mi var?

Benim ülkücülüğüm den şüpheleri varsa benim de onların ülkücülüğünden şüphem var. Asla gerçek ülkücülere laf söylemiyorum. Ama içinde barındırdıkları o aymazlar var ya ülkücülük postuna bürünmüş demiyorum. Ağır konuşmak istemiyorum. Herkes kendini biliyor. Ben lafımı söylüyorum. İsteyen üstüne alsın. Eğer ki yarın varsa herkesin gocunur kime ben ben lafımı söylüyorum. Dediğim gibi isteyen istediği yerde kabul etsinler.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com